Прикордонники в Сумській області затримали шахрайку, яку розшукував Інтерпол
Категорія
Події
Дата публікації

Прикордонники в Сумській області затримали шахрайку, яку розшукував Інтерпол

ДПСУ
Прикордонники в Сумській області затримали шахрайку, яку розшукував Інтерпол

У пункті пропуску "Бачівськ" у Сумській області прикордонники затримали громадянку Молдови, яку розшукував Інтерпол за шахрайство, повідомили в прес-службі ДПСУ.


Сьогодні, 4 січня, у пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники відділу "Сопич" Сумського загону затримали громадянку Молдови, яку розшукував Інтерпол.


Під час перевірки паспорта громадянки Молдови, яка прямувала на в'їзд в Україну рейсовим автобусом, прикордонники виявили підроблені відмітки про перетин кордону. Крім того з'ясувалося, що згідно обліками Інтерполу, ця громадянка перебуває в розшуку на території Молдови для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство.


29-річну громадянку Молдови затримали. Після проведення процесуальних дій її передадуть компетентним органам.


Крім того, в аеропорту "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску "Київ" затримали громадянина Ізраїлю. Його розшукували правоохоронці Полтавщини за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження). Студент медичного вузу планував сховатися від правосуддя в Тель-Авіві.


Ще в одного порушника, громадянина Туреччини, прикордонники цього ж пункту пропуску виявили фальшивий документ. За чужим паспортом громадянина Франції 21-річний чоловік хотів здійснити подорож до Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?