Адвокати вже тиждень шукають Корбана
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокати вже тиждень шукають Корбана

Адвокати вже тиждень шукають Корбана
Джерело:  Укрінформ

Адвокати голови політради УКРОПу Геннадія Корбана заявили, що впродовж тижня не знають про його місце перебування і не можуть відповісти, чи буде він присутній на завтрашньому засіданні Апеляційного суду Києва, пише Укрінформ.

Про це захисники Корбана сказали на прес-конференції в Києві в понеділок.


"Суд визначив, що Геннадій Корбан повинен перебувати в слідчому ізоляторі в Києві за адресою Дегтярівська, 13. Я думаю, що Апеляційний суд дасть оцінку цьому, оскільки за станом здоров'я йому там бути не можна. Він справді потребує лікування - у нього проблеми з серцем. Я застерігаю від того, що, не дай бог, з ним щось трапиться. До того ж ми не впевнені, що він перебуває в СІЗО. Інформації про нього у нас немає з 28 грудня. Ми робимо все можливе, щоб отримати дані про місце його перебування та стану до завтрашнього судового засідання", - сказав один із представників його захисту Олександр Лисак.


У свою чергу адвокат Олексій Шевчук зазначив, що він не може забезпечити Корбану захист прав і свобод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?