Зростає кількість жертв потужного землетрусу в Індії
Категорія
Світ
Дата публікації

Зростає кількість жертв потужного землетрусу в Індії

Зростає кількість жертв потужного землетрусу в Індії
Джерело:  Gismeteo

У результаті потужного землетрусу, що стався в понеділок на північному сході Індії і Бангладеш, загинули щонайменше 11 людей, ще близько 200 отримали травми, повідомляє Gismeteo.

Згідно з даними Геологічної служби США, магнітуда землетрусу склала 6,8. Епіцентр стихії розташовувався в 29 кілометрах від міста Імпхал, яке є адміністративним центром індійського штату Маніпур.


В результаті удару стихії в Індії загинули шість осіб, ще сто отримали травми, 33 з них знаходяться у важкому стані. У сусідній країні Бангладеш від серцевих нападів померли п'ятеро жителів, близько 90 людей були поранені. Підземні поштовхи також відчувалися в Непалі і М'янмі.



У Імпхалі, де живуть близько 270 тисяч чоловік, звалилися деякі будівлі. Люди в паніці вибігали зі своїх будинків. Для надання допомоги постраждалим в зону лиха направлені рятувальники, поліція і війська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?