Гороскоп на вівторок, 5 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на вівторок, 5 січня

Гороскоп на вівторок, 5 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Для Риб ця доба - острівець благополуччя серед постійного занепокоєння. Можна сподіватися на удачу, визнання, повагу, зростання особистого рейтингу, подарунок, на справедливе рішення в спірному питанні. Відновити самооцінку та впевненість у правильності позицій особливо важливо, якщо ви плекаєте великі плани, претендуєте на підвищення або на призове місце у змаганні. Можливо, деякі вільності вам просто-напросто зійдуть з рук, завдяки вдалому повороту подій чи чужий доброті, поблажливості.


Водолій

Водоліям важливо не падати духом, якщо щось не вдалося з першої спроби. У цей день для вас можуть стати дратівливим чинником нереалізовані амбіції, ви можете відчувати себе ущемленим у своєму самолюбстві, гідності, матеріальних чи моральних правах. Якщо ваші слова не були почуті, а дії не дали очікуваного ефекту, варто на якийсь час піти в тінь і заново «розкласти все по поличках». Це допоможе вам зрозуміти інших людей, знайти власні помилки, а заодно зберегти сили, відновити форму.


Козеріг

У Козерогів з'являється ніша, в якій не діють нові правила. У ній ви можете відчувати себе вільно, нічого не боятися і черпати натхнення в своїх колишніх успіхах. Діловий прагматичний настрій поступається місцем романтиці, бажанням зробити добру справу. Є умови для розширення особистого впливу, для творчого чи духовного вдосконалення. Можливо, знову почне функціонувати ваше колишнє співтовариство по інтересах, нагадає про себе давній друг, або з'явиться замовлення на роботу в старому стилі.


Стрілець

Стрільці сьогодні можуть дозволити собі надмірності, обійти зовнішні заборони. Не варто афішувати джерело свого благополуччя, ім'я покровителя або інвестора. День підходить для створення таємного резерву, яким можна користуватися в скрутних обставинах, або для звернення до такого резерву, якщо він у вас вже є. Крім матеріальних засобів, це може бути безпечний притулок, суспільство однодумців. Для вашого душевного благополуччя важлива гармонійна духовна або морально-етична система.


Скорпіон

До загостреної інтуїції Скорпіонів сьогодні додається удачливість. Можливе отримання покровительства, захисту. Події цієї доби зміцнять вашу віру в майбутнє благополуччя і у власні сили. Можна займатися одночасно кількома напрямками, пробувати варіанти, вибираючи краще. Неприємності перестануть дратувати, буде отримана моральна чи матеріальна компенсація за турботу. День підходить для розвитку творчих здібностей, для спілкування з коханою людиною і близькими по духу людьми.


Терези

У Терезів можливі додаткові витрати, не виключається зростання апетитів і запитів. У той же час підвищується ймовірність грошових надходжень, подарунків, компенсацій. За допомогу, надану безкорисливо, ви отримаєте плату в інший «валюті» (вдячність, подяку). Сьогодні добре купувати дорогі продукти і вина, речі для особливих випадків, а також те, що підкреслить і посилить вашу чуттєвість, сексапільність. Вдалий момент для придбання різної екзотики і речей з багатозначною символікою.


Діва

Ця доба схиляє Дів до прояву доброти і поблажливості, опіки, благодійності, гостинності, різних широких жестів. Складається підходяща атмосфера для візиту до близьких родичів. Варто згадати про тих, хто потребує вашої допомоги, але соромиться прямо попросити про неї. Багатьом Дівам захочеться подбати не тільки про людей, а й про «братів менших», як домашніх, так і диких. Відповідний момент для відвідування музичного концерту, церковної служби, зборів однодумців.


Лев

Головним завданням Левів на сьогодні може стати турбота про близьких і облаштованість домашнього вогнища. Актуальними є теми матеріальної допомоги, моральної підтримки, поліпшення побуту, розширення володінь. На ваші поточні плани може вплинути комплекс сімейних чи національних традицій, насувається Різдво. Можливий підвищений інтерес до історії, до видатних культурних і духовних явищ. На цьому тлі можуть тимчасово потьмяніти інші цінності, а також родинні, подружні та службові розбіжності.


Рак

Раки можуть покластися на свою щасливу зірку. Сьогодні виконуються ваші бажання, або вам дається знак згори, натякає на можливість їх реалізації в майбутньому. День сприятливий для творчості, дає стимул для духовного вдосконалення, вселяє надію на вдалу ліквідацію перешкод у поточних справах. Потребують вашої турботи і схвалення діти. Можливий підвищений інтерес до різних ритуалів, шоу, масового дійства. Емоційний підйом додасть романтики і чуттєвості в любовні відносини.


Близнюки

Близнюкам не варто розраховувати на швидкий прогрес. Гальмувати його можуть зовнішні чинники - наприклад, технічні неузгодженості, відсутність потрібної людини, недолік знань або навичок, погане самопочуття. Необхідною умовою виконання бажань в майбутньому може стати повернення до незавершених проектів, незакритих заборгованостей. Для учнів може стати актуальним питання успішності, повторної здачі іспиту, плати за навчання. Потребують уваги будь-які бюрократичні нюанси, якщо ви зібралися за кордон.


Тілець

Тельці можуть відновити розуміння з потрібними людьми, а при хорошому збігу обставин, зміцнити його. Не варто відкладати примирення, а також здійснення заздалегідь обумовлених взаємовигідних акцій, наприклад, благодійних. Дрібні розбіжності перестануть сприйматися як катастрофа, якщо проявити добросердя і великодушність, а обговорення спірних питань відкласти до більш сприятливого моменту. Цілі, які ви собі зараз ставите, потребують додаткового обмірковування або обговорення.


Овен

Сьогодні у Овнів загострена інтуїція. Завдяки їй, можна скористатися протекцією, збільшити розмір пільг і поблажок, виторгувати компенсацію. Можливі вигідні пропозиції кредитів. Зовнішня активність може бути знижена, зате насиченою буде життя почуттів, в основу всіх досягнень ляже душевний підйом. Не виключена криза, викликана сваркою з другом, затримкою відомостей, зривом плану. У фінансовій частині варто переглянути методи управління банківськими рахунками, спадщиною, частковою власністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?