РФ не дає Україні дозвіл на вантажоперевезення
Категорія
Економіка
Дата публікації

РФ не дає Україні дозвіл на вантажоперевезення

РФ не дає Україні дозвіл на вантажоперевезення

Заборона російської сторони на транзит українських товарів через свою територію і невидача дозволів на вантажоперевезення привели до повної зупинки перевезень між країнами, пише УНІАН.
РФ досі не погодила з Україною квоти дозволів на виконання міжнародних вантажоперевезень на 2016 рік.
"Непродумане рішення російської сторони без чіткого механізму його реалізації та неузгоджена квота дозволів на 2016 рік поки привели до повної зупинки перевезень між країнами. Більше того, таке різке обмеження транзиту через територію РФ ставить під загрозу інтереси третіх країн, які не зможуть отримати необхідні товари" , - йдеться в повідомленні.
У міністерстві додали, що затримка з узгодженням дозволів на 2016 рік пов'язана з закінченням відповідної Угоди між країнами і пропозицією РФ ввести квоту на двосторонні перевезення, а також скоротити кількість транзитних дозволів.
"Українська сторона не погоджується на зміну умов і буде відстоювати свою позицію на всіх рівнях, оскільки діє в інтересах вітчизняних перевізників", - підкреслили в міністерстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?