Фахівці розповіли про незвичайні ознаки дефіциту заліза в організмі людини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Фахівці розповіли про незвичайні ознаки дефіциту заліза в організмі людини

Фахівці розповіли про незвичайні ознаки дефіциту заліза в організмі людини
Джерело:  Ортодокс

Група провідних фахівців реалізувала кілька цікавих проектів, в ході яких лікарі виявили унікальну закономірність, пише Orthodox.
За словами авторів експериментів, в ході здійснення досліджень медики виявили кілька незвичайних ознак, що свідчать про наявність дефіциту заліза в організмі людини. Співробітники з клінічних центрів стверджують, що бажання що-небудь погризти свідчить про порушення діяльності тіла. На думку команди експертів, крейда, акварельні фарби або жменя льоду - все це відноситься до сумнівно-їстівних продуктів, які є симптомом браку в організмі важливого мінералу.
Провідні дослідники заявили, що представники слабкої і сильної статі, що мають нестачу заліза, здатні поглинути чашку льоду за раз. Ще однією незвичайною ознакою, що свідчить про наявність проблем в роботі органів, є тріщини в куточках рота. Ці ранки важко вилікувати мазями і гелями для губ. У народі такі ранки прийнято називати «заїдами».
Поколювання в ногах також вважається ознакою наявності дефіциту заліза в тілі. Недолік важливого мінералу провокує розвиток декількох складних захворювань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?