Іноземка намагалася переправити дітей через держкордон
Категорія
Події
Дата публікації

Іноземка намагалася переправити дітей через держкордон

ДПСУ
Іноземка намагалася переправити дітей через держкордон

Громадянка Молдови намагалася таємно перевезти через кордон дітей, заховавши їх під речами в автомобілі, повідомили в прес-службі ДПСУ.


Під час прикордонного контролю в пункті пропуску "Великоплоске" прикордонники звернули увагу на поведінку пасажирки, яка їхала в автомобілі "Фольксваген". Щоб не допустити порушень, було прийнято рішення провести поглиблений огляд транспортного засобу.

В результаті огляду салону правоохоронці виявили двох неповнолітніх громадян Республіки Молдова. Вони знаходилися на підлозі і задньому сидінні і були приховані під сумками і одягом. Належних документів для перетину кордону з дітьми у жінки не було.

Для з'ясування всіх обставин водій автомобіля, жінка і неповнолітні громадяни Молдови передані представникам Національної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?