"Інтер" готовий продати Гуаріна
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Інтер" готовий продати Гуаріна

"Інтер" готовий продати Гуаріна
Джерело:  Sport.ua

Мабуть, в кожне трансферне вікно за останні 2 роки після обміну з «Ювентусом» на Вучініча, який зірвався, ЗМІ наполегливо запевняють про наміри «Інтера» продати Фредді Гуаріна. Поточне вікно не виняток, пише Sport.ua.

Згідно Mediaset нерадзуррі будуть готові розлучитися з колумбійцем, у разі якщо їм надійде пропозиція у розмірі 10-11 мільйонів євро. Керівництво міланців в січні планує спершу когось продати для того щоб дозволити собі придбати необхідних Роберто Манчіні гравців. Гуарін на думку телеканалу входить до числа тих футболістів з якими клуб не проти розлучитися.

Одним з головних зацікавлених клубів вважається «Ювентус». Массіміліано Аллегрі бажає зміцнити півзахист своєї команди і як вважає Mediaset Фредді в числі кандидатів. Варто відзначити, що чутки про намір підписати 29-річного хавбека підтверджує і Tuttosport. При цьому як повідомляє туринська газета, в послугах Гуаріна також зацікавлений і «Фенербахче» чий головний тренер Вітор Перейра знайомий з півзахисником «Інтера» ще по періоду, проведеним в «Порту».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?