На бойовому чергуванні при мінус 20 морозу: блокпости Донеччини (14 фото)
Категорія
Події
Дата публікації

На бойовому чергуванні при мінус 20 морозу: блокпости Донеччини (14 фото)

МВС України
На бойовому чергуванні при мінус 20 морозу: блокпости Донеччини (14 фото)

Поліцейські Донеччини, незважаючи на погодні умови, продовжують нести службу на блокпостах в посиленому режимі. Протягом останнього тижня на пунктах пропуску було зареєстровано 47 фактів правопорушень.

Співробітники відділу організації діяльності блокпостів ГУ НП в Донецькій області посилили роботу на стаціонарних і мобільних блокпостах поліції. В оперативних заходах на загальних з іншими структурами блокпостах задіяні додаткові сили поліції.

Виявлено 5 осіб, які підтримують зв'язок з учасниками незаконного збройного формування так званої ДНР і 1 безпосереднього учасника терористичної організації. Затримано 3 людини, які перебували в розшуку за скоєння кримінальних злочинів, а також водія, який скоїв ДТП та смертельно травмував пішохода.

Виявлено 19 одиниць вантажного транспорту без відповідного пакету документів на вантаж, 8 з яких - перевезення металобрухту загальною вагою близько 70 тонн. У 6 випадках зафіксовані несанкціоновані перевезення продуктів харчування, решта 5 фактів - транспортування без відповідних документів металопластикових бетонних плит, сосен, одягу, побутової техніки та тютюнових виробів.


Загалом на блокпостах Донеччини протягом тижня перевірено 1423 одиниці вантажного транспорту, більш 10000 легковиків і понад 50000 фізичних осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?