Lenovo представила мишку-трансформера Yoga Mouse (4 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

Lenovo представила мишку-трансформера Yoga Mouse (4 фото)

Lenovo представила мишку-трансформера Yoga Mouse (4 фото)
Джерело:  3dnews.ru

Китайська компанія Lenovo привезла на CES 2016 вельми цікавий гаджет Yoga Mouse: гібрид портативної миші і пульта дистанційного управління, пише 3Dnews.
При роботі з ПК Yoga Mouse має форму символу «^». Для переведення гаджета в режим пульта ДУ досить розгорнути половинки корпусу один щодо іншого на 180 градусів. При цьому на верхній панелі проявляться сенсорні кнопки управління.

Обмін даними з комп'ютерами та побутовою технікою здійснюється за допомогою бездротового з'єднання: підтримуються технологія Bluetooth 4.0 і зв'язок в діапазоні 2,4 ГГц. У режимі миші забезпечується роздільна здатність в 1600 точок на дюйм (dpi).



За живлення відповідає акумуляторна батарея, заряду якої вистачить приблизно на місяць використання. Підзарядка здійснюється через USB-інтерфейс. Важить пристрій близько 70 грамів.

Продажі новинки почнуться в квітні: Lenovo запропонує чотири колірні варіанти Yoga Mouse за орієнтовною ціною в 70 доларів США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?