У трьох районах виявили заборонену зброю - розвідка
Категорія
Політика
Дата публікації

У трьох районах виявили заборонену зброю - розвідка

У трьох районах виявили заборонену зброю - розвідка

У районах Новогригорівка, Макіївка та Донецьк зафіксоване перебування забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків і важкої вогнеметної системи ТОС-1 Буратіно.
Про це проінформовано СММ ОБСЄ, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність в районах Новогригорівка, Макіївка та Донецьк забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків і важкої вогнеметної системи ТОС-1 Буратіно", - йдеться в повідомленні.
За даними розвідки, в цілому ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. "Противник скоїв 23 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 і 82-мм мінометів, з них 19 - Луганське, Майорське, Зайцеве, Новгородське, Троїцьке (Слов'янський напрямок) і чотири - Опитне, Піски (Донецький напрямок)", - повідомили в ГУР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?