Ціна на нафту побила рекорд 11-річного мінімуму
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Ціна на нафту побила рекорд 11-річного мінімуму

Ціна на нафту побила рекорд 11-річного мінімуму
Джерело:  Reuters

У середу, 6 січня, ціни на нафту впали до найнижчого рівня за більш ніж 11 років, опустившись майже на 2%, повідомляє Reuters.
Ціна на контрольні показники LCOc1 нафти марки Brent були на рівні $35,75 за барель о 8:56 за Гринвічем, вниз 67 центів, або 1,9% від їх попереднього розрахунку. WSJ також повідомляє, що на лондонській біржі ICE Futures ф'ючерси на нафту марки Brent впали на 4% до $34,95 за барель - це найнижчий внутрішньоденний рівень з липня 2004 року, коли на Нью-Йоркській біржі, West Texas Intermediate, ціна впала на 3,1% до $34,90 за барель.
Ф'ючерси на CLc1 знизилися на 46 центів до $35,51 за барель після падіння на 79 центів у попередній день.
Ціна на нафту падає з червня 2014 року, коли сланцева нафта з США заповнила ринок, спонукавши деяких виробників максимізувати вихід, щоб запобігти занадто швидкому падінню доходів і зберегти частку ринку.
"Є зростання запасів і напруженість між Іраном і Саудівською Аравією, що робить будь-які угоди малоймовірними", - сказав глава стратегічного відділу в CMC Markets Майкл Хьюсон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?