Очікується частковий обмін полоненими між Україною та ЛНР - Маломуж
Категорія
Політика
Дата публікації

Очікується частковий обмін полоненими між Україною та ЛНР - Маломуж

Очікується частковий обмін полоненими між Україною та ЛНР - Маломуж
Джерело:  Еспресо

Колишній глава Служби зовнішньої розвідки України вважає, що звільнення полонених на Різдво - всього лише чергова піар-акція Плотницького, пише Еспресо.TV.
Коментуючи заяву ватажка ЛНР Ігоря Плотницького, Маломуж запевнив, що бойовики і Кремль не підуть на занадто щедрі поступки. "За нашими оперативними даними, всі військовослужбовці звільнені не будуть. По-перше, не всіх полонених було враховано. По-друге, бойовики не збираються видавати стратегічно важливих військовослужбовців".
Він також зазначив, що відмова Захарченка від подібної "акції доброї волі" зовсім не означає, що обмін військових ДНР є неможливим.
"Плотницький і Захарченко такими своїми діями тільки роблять вигляд, що вони - дві самостійні фігури, що не є так. Зараз йде певна гра: Плотницький займає позицію доброго слідчого, а Захарченко - поганого слідчого".
Зрештою, Микола Маломуж висловив сподівання, що цього року все-таки з'явиться перспектива обміну не тільки військовослужбовцями, а й політичними ув'язненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?