Розумний годинник Samsung Gear S2 працюватиме з iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

Розумний годинник Samsung Gear S2 працюватиме з iPhone

Розумний годинник Samsung Gear S2 працюватиме з iPhone

Компанія Samsung ще до кінця цього року планує впровадити в розумні годинник Gear S2 підтримку пристроїв на базі операційної системи Apple. Про це було оголошено в ході прес-конференції на виставці CES 2016 в Лас-Вегасі, передає lenta.ru.
Gear S2 працюють під управлінням Tizen, власної операційної системи Samsung. Наразі підтримка розумних годинників реалізована з Android-пристроями. Передбачається, що гаджети Samsung можна буде приєднувати до iOS-пристроїв, наприклад iPhone, для виконання базових функцій.
Також компанія повідомила, що додала в лінійку Gear S2 Classic моделі з корпусами з ювелірних металів кольорів «рожеве золото» і «платина». Перша має ремінець кольору слонової кістки, а друга отримала чорне забарвлення, обидві виконані з натуральної шкіри.
Серед характеристик виробник відзначив підтримку NFC-технології, що дозволила реалізувати в годинниках фірмовий платіжний сервіс Samsung Pay.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?