Дієтологи розповіли про придатність ресторанних страв для схуднення
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Дієтологи розповіли про придатність ресторанних страв для схуднення

Дієтологи розповіли про придатність ресторанних страв для схуднення
Джерело:  NV

За словами дієтологів, сидячи на дієті, можна сміливо дозволяти собі насолоджуватися стравами з будь-якої кухні, звертаючи увагу лише на їх калорійність. Про те, які ресторанні страви є низькокалорійними і придатними для схуднення, і розповідається у новині, яку передає  Новое время.

Китайська кухня: ціла риба на пару, курка з брокколі без соусу.

Мексиканська кухня: салат фахитас з куркою, соус чилі без бобів, морепродукти, курка або яловичина на грилі з невеликою кількістю соусу сальса.

Японська кухня: сашимі, м'ясо або риба на грилі з соусом теріякі, негімакі.

Італійська кухня: мідії або устриці, салат з кальмарів, антипасто.

Грецька кухня: грецький салат з оливками і сиром фета, сувлаки з курки або ягняти, креветки або курка на грилі з овочами.

Спеціалізовані ресторани з морепродуктами: лобстер, крабовий салат, устриці, варена риба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?