Як зупинити випадіння волосся?
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як зупинити випадіння волосся?

Як зупинити випадіння волосся?
Джерело:  Ортодокс

Учені нагадують про те, що стрижень волосини складається з білка кератину, і у випадку, якщо людина неправильно харчується і сповільнюється надходження амінокислот, волосяний стрижень швидко руйнується, викликаючи сильне випадання волосся, передає Ортодокс.


У цьому випадку потрібно переглянути свій раціон і відмовитися від жорстких дієт. Необхідні волоссю амінокислоти містяться в яловичині, курці, печінці тріски, яйцях, сирі, рисі, пшоні, вівсяній крупі, горосі. Також волосяному покриву необхідний L-Аргінін, який збільшує мікроциркуляцію.


Його досить багато в горіхах, рибі, сої. Найпростіший рецепт від випадіння волосся - достатня кількість в організмі селену. Цей мікроелемент є в пророщених паростках пшениці, пивних дріжджах, шампиньонах, часнику, чорному хлібі, морської солі, нирках, печінці та серці тварин.


Не обійтися і без міді (яку можна отримати, споживаючи жовтки сирих курячих яєць, морепродукти і картоплю) і цинку (міститься в червоному м'ясі, висівках, паростках пшениці). Налагодьте харчування і попутно користуйтеся простим рецептом від випадіння волосся.


Візьміть півлітра 3% оцту і додайте в нього три столові ложки нарізаного кореневища аїру. Варіть 15 хвилин на повільному вогні. І використовуйте для ополіскування після миття волосся.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?