Ксандер Берклі зніметься в 6 сезоні "Ходячих мерців"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ксандер Берклі зніметься в 6 сезоні "Ходячих мерців"

Ксандер Берклі зніметься в 6 сезоні "Ходячих мерців"
Джерело:  попкорнnews

У другій половині 6 сезону "Ходячих мерців" до акторського складу серіалу додасться Ксандер Берклі, який грає роль Грегорі з коміксів, передає  попкорнnews.

За сюжетом коміксів, Грегорі - лідер ще однієї колонії, зрадник і боягуз, який в кінцевому підсумку зрадить групу Ріка і віддасть їх прямо в руки Негану і його зграї. 6 сезон «Ходячих мерців» повернеться в ефір після зимової перерви 14 лютого, а всього через кілька місяців, у фіналі сезону, глядачі побачать Негана у виконанні Джеффрі Діна Моргана - і поява Берклі в ролі Грегорі стрімко наближає нас до розв'язки.

Якщо вже творці серіалу вирішили дотримуватися оригінального сюжету і навіть вводять у розповідь Грегорі - значить, фінал 6 сезону «Ходячих», у повній відповідності оригінальному коміксу, вийде епічно кривавим, жорстоким і емоційним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?