Білорусь закриває посольство в Ізраїлі
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусь закриває посольство в Ізраїлі

Білорусь закриває посольство в Ізраїлі
Джерело:  news.liga.net

У відповідь на закриття посольства Ізраїлю в Мінську, влада Білорусі закривають посольство в Ізраїлі, про що заявив Дмитро Мірончік, - прес-секретар МЗС Білорусі. За словами Мірончік, подібна ситуація вже була в 2003 році, але тоді співпраця відновилася через рік, передає  ЛИГА.net.

"Вважаємо, що ізраїльська сторона робить помилку, ігноруючи той факт, що нас пов'язують долі десятків тисяч людей, для яких Ізраїль і Білорусь є близькими і рідними країнами, а також в цілому позитивну динаміку двосторонніх відносин у різних сферах", - сказав він.

У свою чергу офіційний представник МЗС Ізраїлю Еммануель Нахшона пояснив, що рішення про закриття посольства в Мінську продиктовано міркуваннями економії бюджетних коштів. За його словами, дипмісія припинить свою роботу протягом 2016 року, проте конкретна дата поки не затверджена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?