На Різдво позиції українських військових у зоні АТО обстріляли 24 рази
Категорія
Події
Дата публікації

На Різдво позиції українських військових у зоні АТО обстріляли 24 рази

На Різдво позиції українських військових у зоні АТО обстріляли 24 рази

На Різдво, 7 січня, проросійськими бойовиками в зоні АТО було здійснено 24 збройні провокації. За даними, отриманими з прес-центру АТО, стріляли як в околицях Донецька і Горлівки, так і неподалік Маріуполя, - на околиці Лебединського, передає  Радио Свобода.


Близько 1:00 8 січня, як інформує штаб АТО, бойовики з території зруйнованого Донецького аеропорту протягом 15 хвилин вели неприцільний вогонь у бік українських підрозділів у Дослідного.


В угрупованні «ДНР» звинувачують Збройні сили України в обстрілі передмість Донецька і Горлівки.

В угрупованні «ЛНР» про бойові дії не повідомляють.


Наприкінці минулого року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську досягли домовленості про черговий, вже шостий режим тиші в Донбасі, що повинен був почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту в Донбасі звинувачують один одного в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?