У Донецькій області знайдено схованку з боєприпасами
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецькій області знайдено схованку з боєприпасами

Міністерство оборони України
У Донецькій області знайдено схованку з боєприпасами

У сулищі Бугас Волноваського району Донецької області було знайдено схованку з боєприпасами. Знахідку виявили представники військової контррозвідки та відділення Військової служби правопорядку військової комендатури міста Маріуполь, передає прес-служба штабу АТО.


Інформація про можливе сховання надійшла від військової контррозвідки. У ході оперативно-розшукових дій в лісосмузі поблизу населеного пункту Бугас було виявлено схованку зі зброєю та боєприпасами, серед яких: гранатомет РПГ-22 і кілька пострілів до РПГ-7, ручні гранати Ф-1, РГД, РГО, запали, пристрій для установки розтяжки, 2 танкових кумулятивних снаряда, сигнальні ракети, димові шашки, граната до підствольного гранатомета ГП-25 з написом російською мовою «На пам'ять від розвідки 3 полку» і велику кількість набоїв розсипом калібру 12,7 мм, 5,45 мм, 7 , 62 мм, 9 мм, а також 9 цинку патронів калібру 5,45 мм і 7,62 мм.


Деякі особливості схованки і її особливі прикмети свідчать про те, що вона належить диверсійно-розвідувальним групам російських найманців. В даний час встановлюються особи, причетні до даного злочину.


Боєприпаси вилучені і будуть знищені у встановленому порядку

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?