У США зафіксований найбільший за 119 років обвал фондового ринку
Категорія
Економіка
Дата публікації

У США зафіксований найбільший за 119 років обвал фондового ринку

У США зафіксований найбільший за 119 років обвал фондового ринку
Джерело:  NV

Початок 2016 року надовго увійде в аннали історії фондового ринку США - такого великого обвалу в перші 4 дня торгів не фіксувалося ось уже 119 років. До цього найбільше падіння в перший день торгів (на 6,9%) було в 1932 році, в розпал Великої депресії, передає Новий час.

"Це - найгірший чотириденний спад на початку року за всю історію ведення підрахунків. Про це свідчить статистика, яка ведеться в FactSet з 1897 року", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за перші чотири торгові дні нового року індекс Dow Jones втратив 911 пунктів, тобто 5%. Вранці в перший день торгів, 4 січня, Dow Jones впала на 450 пунктів, тобто на 2,5%.

Перший день 2016 посів третє місце за величиною спаду, проте за сумою чотирьох днів падіння Dow Jones перевищило попередні рекорди.

У той же час індекс Nasdaq в четвер впав на 6%, що стало найгіршим початком січня з 2000 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?