Результати засідання Міжвідомчого оперативного штабу з питань поганої погоди
Категорія
Культура
Дата публікації

Результати засідання Міжвідомчого оперативного штабу з питань поганої погоди

Результати засідання Міжвідомчого оперативного штабу з питань поганої погоди
Джерело:  online.ua

Екстрено зібране засідання Міжвідомчого оперативного штабу пройшло цілком результативно: Арсеній Яценюк запропонував варіанти вирішення всіх найважливіших проблем, викликаних несприятливою погодою, і доручив їх виконання відповідальним відомствам, передає  ONLINE.UA.


По-перше, прем'єр-міністр України доручив перерахувати оплату за енергопостачання в тих будинках, де послуга була надана неякісно, ​​і в майбутньому провести ремонт в таких будинках.


По-друге, Арсеній Яценюк доручив керівнику Національної поліції України Хатіе Деканоїдзе і главі Укравтодору Андрію Батищева скласти інтерактивну карту стану автодоріг України, де буде чітко видно, де можна вільно пересуватися, а де варто пошукати альтернативний маршрут.


По-третє, Яценюк нагадав, що очищення доріг та автошляхів Києва - прямий обов'язок органів місцевої влади, і розпорядився невідкладно приступити до розчищення. Для підтвердження виконання своїх обов'язків він порадив публікувати фото процесу розчищення в Всесвітню мережу.


"А то вони (представники влади - ред.) В основному політикою займаються замість того, щоб сніг чистити в тих містах і районах, де їх обрали депутатами та мерами", - додав глава уряду.


Крім іншого, прем'єр-міністр доручив заступнику Міністра енергетики та вугільної промисловості взяти на особливий контроль відновлення енергопостачання в Одеській області, де на даний момент позбавлені опалення 64 населених пункти, а також у Дніпропетровській та Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?