У РФ мають намір боротися з тероризмом в Лівії
Категорія
Світ
Дата публікації

У РФ мають намір боротися з тероризмом в Лівії

У РФ мають намір боротися з тероризмом в Лівії
Джерело:  МЗС РФ

МЗС РФ заявив про необхідність "термінових і скоординованих міжнародних зусиль з ліквідації терористичної загрози в Лівії та на Близькому Сході". Про це йдеться в  заяві  МЗС РФ 9 січня по приводу нападу на іноземних туристів в Хургаді (Єгипет).

У відомстві зазначили, що 3 січня бойовики "намагалися захопити нафтовий порт Сідру, 7 січня на території місцевого центру підготовки співробітників берегової охорони був здійснений теракт, в результаті якого більше 80 людей загинули, десятки отримали поранення".

"Активізація діяльності екстремістів в Лівії робить ще більш нагальним завдання реалізації резолюції 2259 (2015) РБ ООН", - йдеться в заяві.

"Засуджуємо напад на іноземних туристів в Хургаді. Підтримуємо дії уряду і силових структур Єгипту з надання рішучої відсічі екстремістам всіх мастей. Підтверджуємо необхідність термінових і скоординованих міжнародних зусиль з ліквідації терористичної загрози в Лівії та на Близькому Сході", - заявили в МЗС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?