Електрику після негоди повернули в 114 населених пунктів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Електрику після негоди повернули в 114 населених пунктів

ДСНС України
Електрику після негоди повернули в 114 населених пунктів

За минулу добу відновлено електропостачання 114 населених пунктів у 7 областях, станом на 7:00 10 січня знеструмленими внаслідок налипання мокрого снігу, зледеніння залишаються 28.

Про це йдеться в  повідомленні  прес-служби ГсЧС.

Зокрема, без електропостачання в Полтавській області залишаються 20 н.п., в Одеській - 8.

При цьому відновлено електропостачання в Полтавській області в 52 населених пунктах, у Кіровоградській - 38, в Одеській - 9, у Миколаївській - 7, у Черкаській - 6, у Дніпропетровській - 1, у Донецькій - 1.

За даними ГосЧС, в областях функціонує 3 341 пункт обігріву, в яких надана допомога 34 768 громадянам.

"З 6 січня вивільнено 228 транспортних засобів із заторів, викликаних сніговими заметами, евакуйовані і вивільнені 361 людини з автодоріг, для чого залучено 427 чоловік особового складу та 127 одиниць техніки. Щодня на цілодобовому чергуванні - близько 7 тис чоловік особового складу та 2 тис одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки", - заявили у відомстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?