На Луганщині затримали бойовика "Джекі Чана"
Категорія
Політика
Дата публікації

На Луганщині затримали бойовика "Джекі Чана"

На Луганщині затримали бойовика "Джекі Чана"

Поблизу н.п. Станично-Луганське затриманий учасник кількох незаконних збройних формувань терористичних організацій ДНР/ЛНР.

Як  повідомили  в Службі безпеки України 10 січня, бойовик на прізвисько Джекі Чан був завербований представниками російських спецслужб, перебуваючи на заробітках в РФ.

"Куратори направили його до Донецька, де бойовика зарахували в один з підрозділів внутрішніх військ т.зв. МВС ДНР. Він пройшов навчання з вогневої підготовки та диверсійної роботи під керівництвом російських інструкторів", - зазначили в СБУ.

За свідченнями затриманого, він змінив кілька "підрозділів" терористів ДНР і ЛНР. Підготовкою бойовиків у всіх його підрозділах займалися росіяни.

За фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 260 КК України, проводяться оперативно-слідчі дії для встановлення цілей перебування бойовика на території контрольованій українською владою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?