Погода на завтра, 11 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Погода на завтра, 11 січня

Погода на завтра, 11 січня

11 січня в Києві хмарно, вночі сильний мокрий сніг, вдень місцями невеликий сніг з дощем, ожеледь, вранці і ввечері налипання мокрого снігу, повідомляє  Гідрометеорологічний центр.

Також у столиці буде вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі -1...-3 градуси, вдень 0...+2 градуси.
На заході ясно, вночі опади, місцями сильні, вдень дощ, на Закарпатті сильні опади, вночі та вранці місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледь, вітер південний, 5-10 м/с.
Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень +1...+7.
У Карпатах опади, місцями сильні, температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень 0...+5.
На півночі хмарно, вночі сильний сніг, мокрий сніг; вдень невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледь, вночі та вранці налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура в Житомирській і Київській областях вночі -1...-6, вдень +3...-2; у Чернігівській і Сумській областях вночі -6...-12, вдень -1...-8;

У центрі України хмарно, вночі опади, місцями сильні; вдень невеликі опади. Вночі та вранці налипання мокрого снігу, місцями обмерзання, на дорогах ожеледь. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі 0...-6, у Полтавській області -7...-11, вдень +4...-2.
На сході хмарно, вночі без опадів, вранці та вдень сильний сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі -6...-12 градусів, удень -1...-8.
На півдні ясно, хмарно, вночі та вранці сильний мокрий сніг з дощем, вдень без опадів; місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +5...-2, вдень +1...+9.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?