Ford представив подовжений F-150 Raptor (4 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Ford представив подовжений F-150 Raptor (4 фото)

Ford представив подовжений F-150 Raptor (4 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Ford привіз на Детройтський автосалон подовжену версію «зарядженого» пікапа F-150 Raptor - SuperCrew. Раніше у моделі нового покоління була тільки модифікація SuperCab з двома повноцінними дверима, пише Мотор.
Розмір колісної бази чотирьохдверного пікапа збільшився на 305 міліметрів - з 3 378 до 3 683 міліметрів. Представники Ford заявили, що випустили найшвидший, практичний і місткий F-150 Raptor в історії.

Пікап отримав 3,5-літровий турбований агрегат V6 сімейства EcoBoost, який працює в парі з новим десятиступінчатим «автоматом» з можливістю перемикання передач підрульовими пелюстками. Віддача агрегату не уточнюється, проте в американській компанії відзначили, що він перевершує за продуктивністю колишню 411-сильну атмосферну «вісімку» об'ємом 6,2 літра.



Ford F-150 Raptor SuperCrew оснащений особливою позашляховою підвіскою компанії Fox, що займається підготовкою машин до різних раллійних змагань. Пікап має шість режимів роботи трансмісії, силової установки та рульового управління, включаючи режим Baja (для швидкого пересування по піску) і Rock (для повільної їзди по великих каменях).

Американські продажі нового Ford F-150 Raptor SuperCrew стартують восени 2016 року. Ціни на «заряджений» пікап поки не називаються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?