Наставник «Арсеналу» - про майбутній матч проти «Ліверпуля»
Категорія
Спорт
Дата публікації

Наставник «Арсеналу» - про майбутній матч проти «Ліверпуля»

Наставник «Арсеналу» - про майбутній матч проти «Ліверпуля»
Джерело:  Sport.ua

Наставник «Арсеналу» Арсен Венгер напередодні матчу з «Ліверпулем» поспілкувався з журналістами, пише Sport.ua.
«Озіл і Фламіні готові вийти на поле. Оспіна пройде медогляд, пропустивши матч з «Сандерлендом».
Санчес, швидше за все, не встигне відновитися до гри з «Ліверпулем», але, можливо, зіграє проти «Сток Сіті».
Алексіс завжди рветься на поле, але, за його словами, він хоче грати, навіть коли травмований. Але ми не хочемо ризикувати, ніколи не вгадаєш, до чого може призвести м'язова травма. Але він дуже близький до повернення.
Що стосується трансферу Ель-Ненні, то велика ймовірність, що на цьому тижні все буде оформлено. Сподіваюся, ми все завершимо. Були проблеми з дозволом на роботу і купа паперової тяганини з приводу візи.
Контракт Монреаля? Стабільно виходячи на поле, Начо додавав кожен рік з моменту свого приїзду. Він не є моїм безперечним вибором на місце лівого захисника, позаяк і Гіббс грає на дуже високому рівні. Я розпещений таким вибором виконавців. У кожному разі Начо чудовий.
Повинен сказати, що ЗМІ чекає безліч приємних новин, оскільки клуби будуть дуже активні в це трансферне вікно. Причому всі клуби, починаючи з нижньої частини таблиці, до топів. Мій прогноз, що це буде одне з найактивніших січневих трансферних вікон.
"Золотий м'яч"? Я великий противник цієї нагороди, але переможе, безумовно, Мессі. Правда, я не великий шанувальник «Золотого м'яча».
Чи є у Озіла шанси взяти його через рік? Сподіваюся. Але важливо те, що у нас командний вид спорту. Нелогічно працювати над індивідуальними успіхами. Це суперечить моделі нашого виду спорту.
Я дуже радий за Афобе, у нього є всі необхідні якості, щоб адаптуватися в «Борнмуті». 10 мільйонів фунтів - нормальна ціна, не завищена. Він дуже багато забивав у нижчих лігах, ризик тут невеликий», - сказав Венгер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?