Зірка мадридського Реала може перейти в Манчестер Юнайтед
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірка мадридського Реала може перейти в Манчестер Юнайтед

Зірка мадридського Реала може перейти в Манчестер Юнайтед
Джерело:  The Sunday Times

Найтитулованіший клуб Англії Манчестер Юнайтед готовий заплатити рекордну суму в 120 млн євро за валлійського півзахисника мадридського Реала Гарета Бейла, пише The Sunday Times.
Можливість повернути гравця в АПЛ з'явилася у манкуніанців після відставки екс-наставника вершкових Рафаеля Бенітеса. За чутками, Бейл зараз не впевнений у своєму майбутньому у нинішньому складі королівського клубу. Президент Реала Флорентіно Перес нібито готовий відпустити одного з кращих гравців команди, якщо той попросить про трансфер. Повідомляється, що сам гравець розглядає перехід в стан "червоних дияволів", позаяк вони намагалися його підписати за рекордну суму в попередні два трансферних вікна.
У нинішньому сезоні Ла Ліги Гарет Бейл провів 14 матчів і забив 12 м'ячів. До того, як приєднатися до мадридського Реалу, півзахисник виступав за лондонський Тоттенхем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?