Великобританія запропонувала розпочати нову еру легкої атлетики
Категорія
Спорт
Дата публікації

Великобританія запропонувала розпочати нову еру легкої атлетики

Великобританія запропонувала розпочати нову еру легкої атлетики

Ед Уорнер, президент Федерації легкої атлетики Великобританії, пропонує обнулити всі світові рекорди і почати все з нуля, повідомляє  BBC Sport.

"Настав час для радикальних реформ. Цілісності легкої атлетики був кинутий настільки сильний виклик в 2015 році, яких ніколи раніше не бувало", - зазначив чиновник. "Підвищення прозорості процедури взяття допінг-проб, посилення відповідальності за використання заборонених препаратів, а також обнулення всіх рекордів дозволять вступити легкій атлетиці в нову еру", - додав Уорнер.


Як повідомлялося, в 2015-му році в світовій легкій атлетиці вибухнув найбільший скандал, пов'язаний з систематичним використанням допінгу. Основними фігурантами справи стали спортсмени з РФ. У результаті скандалу група провідних російських легкоатлетів у різних дисциплінах не поїхала на ЧС-2015. А представники спортивної ходьби, де РФ багато років вважалася провідною світовою державою, взагалі не брали участь у змаганні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?