Apple випустила iOS 9.3 Beta 1
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple випустила iOS 9.3 Beta 1

Apple випустила iOS 9.3 Beta 1
Джерело:  3dnews.ru

Вийшла бета-версія мобільної операційної системи iOS 9.3, функціональність якої не можна назвати вражаючою - однак деякі її можливості варті уваги. Одна з головних особливостей нової версії ОС - нічний режим. Вона визначає час заходу сонця в тому місці, де ви перебуваєте, і поступово робить світло від екрану пристрою більш м'яким, що дозволяє вашим очам і мозку розслабитися перед сном, пише 3Dnews.
Було оновлено в iOS 9.3 Beta стандартний додаток «Нотатки» - зокрема, зросла безпека додатку. Тепер можна вибирати, які з нотаток є приватними, і блокувати їх за допомогою свого Touch ID.


Функція CarPlay також отримала оновлення. Найбільше з них - можливість переглядати на карті найближчі заправні станції, парковки, ресторани. І все це - простим натисненням на екран пристрою, сумісного з CarPlay. У розділі Apple Music в CarPlay з'явилася можливість переглядати нову музику і композиції, підібрані спеціально для користувача.


У додатку «Новини», а також у розділах, пов'язаних зі здоров'ям, також з'явилися нові функції. Крім усього іншого, в iOS 9.3 Beta було додано декілька нових можливостей для людей, що використовують пристрої від Apple для здобуття освіти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?