У 2016 році до Польщі потраплять трохи більше 400 біженців
Категорія
Світ
Дата публікації

У 2016 році до Польщі потраплять трохи більше 400 біженців

У 2016 році до Польщі потраплять трохи більше 400 біженців

У рамках квоти ЄС щодо розселення біженців до Польщі потрапляє, ймовірно, не більше 400 чоловік з Греції та Італії, повідомляє Польське радіо.

Варто додати, що у вересні минулого року Польща прийняла рішення ЄС щодо розподілу біженців. За квотою ЄС до Польщі мали приїхати 7000 чоловік, в основному з Сирії та Еритреї.

За словами віце-голови міністерства внутрішніх справ і адміністрації Яцека Скиби, поки польські офіцери зв'язку вже перевіряють персональні дані про 67 біженців, яких визначили до поселення в Польщі.

Влада Польщі наполягає на реалізації плану, який повинен забезпечити кордони і допоможе відрізнити біженців від "економічних мігрантів".

Як повідомлялося раніше, Австрія вживе жорсткіших заходів на своїх кордонах для повернення назад «економічних мігрантів» і зниження рівня імміграції в цілому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?