Відбулися попередні переговори про бій Повєткін - Уайлдер
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відбулися попередні переговори про бій Повєткін - Уайлдер

Відбулися попередні переговори про бій Повєткін - Уайлдер
Джерело:  Терикон

Попередні переговори з командою чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі американцем Деонтеєм Уайлдером про бій з росіянином Олександром Повєткіним пройшли в позитивному ключі, найближчими днями відбудуться більш детальні переговори, заявив голова промоутерської компанії "Світ боксу" Андрій Рябінський, пише Террикон.
"У нас були попередні переговори, на які я не літав, а були мої люди. Вони обговорювали загальну канву майбутнього заходу. Вони досягли певних позначень позицій, що комусь важливо, і який може бути компроміс. Загалом-то попередні переговори пройшли як потрібно. У четвер я вилітаю в Нью-Йорк, де у мене буде насичена програма, багато зустрічей: і ТБ, і WBC, і з журналістами ми з Сашею будемо багато спілкуватися. Також будемо спілкуватися з промоушеном Уайлдера", - сказав Рябінський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?