Ferrari і Lamborghini більше не продаватимуться в Україні
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Ferrari і Lamborghini більше не продаватимуться в Україні

Ferrari і Lamborghini більше не продаватимуться в Україні
Джерело:  AUTO-Consulting

У 2016 році на територію України більше не поставлятимуться суперкари Ferrari і Lamborghini, повідомляє AUTO-Consulting.
Офіційні поставки в Україну всесвітньо відомих марок автомобілів здійснювала компанія Vipos. Але, за останніми повідомленнями генерального директора Віктора Постельникова, через ситуацію, що склалася в Україні, авторинок не готовий до офіційних поставок авто такого рівня.
Для таких автомобілів потрібні особливі умови і високі стандарти продажу та обслуговування. Тим більше щороку вимоги до дилерів підвищуються. А такі світові компанії як Ferrari і Lamborghini не можуть піти на якісь поступки або зробити винятки зі своїх стандартів, навіть незважаючи на перспективність українського ринку.
Виконання таких правил компанії вимагає величезних інвестицій і при низькій кількості продажів дуже збиткове. Наприклад, купуючи офіційно автомобіль марки Ferrari, її власник протягом семи років безкоштовно отримує техобслуговування на сервісній станції в Києві, в сумі з цілим рядом інших «пільг». Такий рівень обслуговування єдиний по всьому світу.
Нагадаємо, єдиний автосалон Ferrari Kiev був відкритий у червні 2011 року. Найдоступнішою в його асортименті була Ferrari California за 252,3 тис євро. За перший рік продажів всі автомобілі були розкуплені. У 2014-му продали всього два автомобілі, в 2015-му - один.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?