МЗС: українцям слід бути обережними в поїздках до Туреччини та Єгипту
Категорія
Світ
Дата публікації

МЗС: українцям слід бути обережними в поїздках до Туреччини та Єгипту

МЗС: українцям слід бути обережними в поїздках до Туреччини та Єгипту
Джерело:  NV

У зв'язку із вчиненням низки терористичних актів на території Туреччини і Єгипту, Міністерство закордонних справ України 13 січня опублікувало рекомендації українцям, які планують поїздки в ці країни або ж вже знаходяться там, передає  Новий час.

Так, українців закликають не відвідувати місця масового скупчення людей, уникати перебування поруч з адміністративними будівлями і обмежити користування місцевим громадським транспортом.

У МЗС підкреслюють, що під час перебування в Туреччині громадянам України варто постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації в країні, неухильно виконувати всі вказівки та рекомендації правоохоронних органів та місцевої влади, а також завжди мати при собі документи, що засвідчують особу.

У той же час українцям, які перебувають в Єгипті, категорично не рекомендують їздити на північ і в центральну частину Синайського півострова, а також перебувати в пустельних районах на захід від долини річки Ніл. Під час відвідування північного узбережжя Єгипту, Каїра, туристичних місць в долині Нілу, узбережжя Червоного моря, а також південній частині Синайського півострова українським туристам радять проявляти підвищену пильність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?