На Фондовому ринку США - нові рекорди зниження котирувань
Категорія
Фінанси
Дата публікації

На Фондовому ринку США - нові рекорди зниження котирувань

На Фондовому ринку США - нові рекорди зниження котирувань
Джерело:  РБК

На фондовому ринку США день закінчився зниженням основних котирувань більш ніж на 2%. Такий показник став рекордним з вересня 2015 року. Про це повідомляє РБК з посиланням на Financial Times.
За підсумками торгів, індекс S & P 500 знизився на 2,5%, до 1,890.28 пункту. Це рекордне падіння за день ще з вересня 2015 року. Індекс Dow Jones просів на 2,2%, до 16,151.41 пункту. Індекс Nasdaq Composite знизився на 3,4%, до 4,526.07 пункту, і це найгірший показник з серпня 2015 року.
«Є страх, що світова економіка і економіка США також можуть впасти в рецесію на тлі падіння цін на нафту і значною економічної слабкості за кордоном», - говорить директор управління з інвестицій нью-йоркської компанії Solaris Тіма Гріском.
Ціни на нафту в середу продовжили знижуватися. Ціна березневого ф'ючерсу нафти марки Brent опустилася нижче $30 за барель і на мінімумі склала $29,95, згідно з даними торгів ICE. Це мінімальний показник з 2004 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?