ASUS представила яскравий 5-дюймовий смартфон Live (5 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

ASUS представила яскравий 5-дюймовий смартфон Live (5 фото)

ASUS представила яскравий 5-дюймовий смартфон Live (5 фото)
Джерело:  itc.ua

Південнокорейська компанії ASUS представила новий смартфон Live (модельний номер - G500TG), який не увійшов до лінійки ZenFone, пише ITC.ua.

5-дюймовий смартфон ASUS Live отримає чотирьохядерний процесор MediaTek MT6580 з тактовою частотою 1,3 ГГц, 2 ГБ ОЗУ, 16 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, дві камери роздільною здатністю 8 і 2 Мп і акумулятор ємністю 2 070 мА * ч. З коробки пристрій працює під управлінням старої версії ОС Android 5.1 Lollipop.

Корпус у ASUS Live пластиковий, бічні грані пофарбовані в яскраві кольори (синій, пурпурний і жовтий).

При розмірах 144,5х71х9,98 мм смартфон має масу 140 г - він явно не є найбільш компактним або найлегшим п'ятидюймовим апаратом. По суті, це зменшена версія ZenFone Max і іншим розташуванням кнопок гучності - на бічній грані замість задньої панелі.



У Бразилії Asus Live оцінений в еквівалент $210, але варто відзначити, що в цій країні ціни на більшість смартфонів вище, ніж в інших країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?