Лідер Аль-Каїди закликав до відновлення атак в Саудівській Аравії
Категорія
Світ
Дата публікації

Лідер Аль-Каїди закликав до відновлення атак в Саудівській Аравії

Лідер Аль-Каїди закликав до відновлення атак в Саудівській Аравії
Джерело:  Associated Press

Лідер Аль-Каїди Айман аль-Завахірі загрожує Саудівській Аравії за масовий розстріл 47 осіб, багато з яких були пов'язані з терористичним угрупуванням, повідомляє AP.
Аль-Завахірі виступив з повідомленням на початку цього тижня, повідомила організація, що відстежує діяльність джихадистів SITE Intelligence Group у четвер, 14 січня.
У семихвилинній промові він закликав бойовиків до запуску нових атак проти інтересів правлячої в королівстві сім'ї Аль Сауд, яку назвав "гнилим режимом, що пошкодив нашу релігію". Аль-Завахірі також висловив співчуття сім'ям страчених бійців.
Саудівська Аравія 2 січня повідомила про страту 47 осіб, серед яких був священнослужитель шиїта шейх Німр аль-Німр, смерть якого викликала нові тертя між сунітською Саудівською Аравією і шиїтським Іраном і привела до ускладнення відносин між країнами регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?