Hyundai планує випустити п'ятимісний пікап
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Hyundai планує випустити п'ятимісний пікап

Hyundai планує випустити п'ятимісний пікап
Джерело:  Мотор.ru

Керівник американського підрозділу компанії Hyundai Дейв Зуковскі повідомив про те, що виробник схвалив запуск у серію п'ятимісного пікапа. При цьому точної дати, коли це може статися, поки немає, пише Мотор.

Новинка буде створена за мотивами концепт-кара Santa Cruz, який дебютував роком раніше. У компанії розраховували, що такий автомобіль повинен привернути людей «покоління Міленіум» - тих, хто народився в 80-х роках і зустрів нове тисячоліття в молодому віці.

«За своїм дизайном Santa Cruz - це альтернатива загальноприйнятим великим пікапам, тому показники дорожнього просвіту, вантажопідйомності і маси причепа на буксирі не є при розробці цього автомобіля головними цілями, - заявив під час прем'єри прототипу директор з планування нових продуктів Hyundai в США Марк Діпко. - Santa Cruz повинен привернути власників кросоверів і седанів, які хочуть більшої практичності, але не бажають йти на компроміси, з якими доводиться стикатися, володіючи звичайними пікапами».

Концепт-кар Santa Cruz був оснащений 190-сильним (406 Нм) дволітровим дизелем. Рік тому передбачалося, що серійний варіант може вийти на ринок в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?