Неподалік Маріуполя бойовики ДНР влаштували збройну провокацію - штаб АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Неподалік Маріуполя бойовики ДНР влаштували збройну провокацію - штаб АТО

Неподалік Маріуполя бойовики ДНР влаштували збройну провокацію - штаб АТО

Бойовики терористичного угрупування ДНР продовжують порушувати режим "повної тиші" на Донбасі, про який вчора в Мінську домовилися учасники Тристоронньої контактної групи, повідомляє прес-служба штабу АТО.
"Сьогодні близько 10.30 ворожа диверсійно-розвідувальна група була помічена біля тимчасово окупованого селища Комінтернівське, що в так званій «сірій зоні» неподалік Маріуполя. Диверсанти збиралися зробити чергову озброєну провокацію і пожертвувати для цього життями жителів селища Водяне, розташованого неподалік, відкрили прицільний вогонь по будівлях місцевих з перенесенням його на позиції одного з українських підрозділів, який виконує завдання на тому напрямку. Відбулося бойове зіткнення, в результаті якого наші воїни дали стрімку відсіч і врятували місцевих від незворотних наслідків", - йдеться в повідомленні.
У штабі зазначили, що, за інформацією українських розвідників, Комінтернівське, яке, всупереч будь-яким домовленостям, було зайнято окупантами, стало однією з баз з підготовки диверсійно-розвідувальних груп бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?