СБУ в ході спецоперації в Попасній затримала 5 бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ в ході спецоперації в Попасній затримала 5 бойовиків

СБУ
СБУ в ході спецоперації в Попасній затримала 5 бойовиків

Служба безпеки України заявляє про затримання в Попасній Луганської області 5 бойовиків і виявлення схованки з боєприпасами, повідомляє прес-служба СБУ.
Співробітники спецслужби спільно з Національною гвардією, поліцією, прикордонниками та військовими провели в місті масштабну спецоперацію для запобігання диверсійним актам і виявлення бойовиків незаконних збройних формувань.
«Диверсійні групи бойовиків планували напередодні святкування Нового року за старим стилем 14 січня здійснити ряд терористичних актів проти підрозділів сил антитерористичної операції, дислокованих в Попасній», - йдеться в повідомленні.
Учасники спецоперації опитали майже 500 мешканців міста, 60 з яких пройшли поглиблену перевірку.
«За її результатами правоохоронці затримали 5 осіб, причетних до незаконних збройних формувань бойовиків. Відносно них проводяться відповідні слідчі дії», - заявляють в СБУ.
Під час перевірки покинутих промислових об'єктів кінологічним підрозділом було виявлено схованку зі зброєю та боєприпасами. Співробітники спецслужби вилучили зі сховища 11 тротилових шашок, 2 протитанкових гранатомети, 3 ручні гранати і запали до них, 2 протипіхотні міни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?