Новий смартфон Microsoft Lumia пройшов сертифікацію в Китаї
Категорія
Технології
Дата публікації

Новий смартфон Microsoft Lumia пройшов сертифікацію в Китаї

Новий смартфон Microsoft Lumia пройшов сертифікацію в Китаї
Джерело:  gagadget.com

У Мережі з'явилася інформація, виходячи з якої, можна зробити висновок, що компанія Microsoft готує два нових смартфони, які потраплять в середній ціновий сегмент, ними будуть Lumia 750 і Lumia 850, пише gagadget.com.
Схоже, що один з них, а може бути, і обидва незабаром будуть представлені офіційно: смартфон з номером RM-1182 пройшов сертифікацію в Китаї (раніше фігурував RM-1152, який буде називатися Lumia 650).

За останніми чутками, Microsoft Lumia 850 з отримає великий Full HD-екран з діагоналлю 5.5-5.7 дюйма, а всередині буде встановлений восьмиядерний Qualcomm Snapdragon 617 на 1.5 ГГц (Cortex-A53) з графічним прискорювачем Adreno 405 і підтримкою Cat.7 LTE.


Смартфон Lumia 750 буде оснащений 2 ГБ ОЗУ, 16 вбудованої пам'яті, 5.4-дюймовим FullHD-дисплеєм і основною камерою на 10 мегапікселів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?