Компанія Nikon представила два фотокомпакти початкового рівня Coolpix A100 і A10
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Nikon представила два фотокомпакти початкового рівня Coolpix A100 і A10

Компанія Nikon представила два фотокомпакти початкового рівня Coolpix A100 і A10
Джерело:  3dnews.ru

Японська компанія Nikon представила дві фотокамери Coolpix A100 і Coolpix A10, які поповнили сімейство компактних фотоапаратів початкового рівня, пише 3Dnews.

Coolpix A100 отримав 1 / 2,3-дюймову ПЗС-матрицю з 20,1 млн ефективних пікселів. Функція «АФ з виявленням об'єкта» дозволяє фотокамері визначати основний об'єкт зйомки і негайно фокусуватися на ньому, чи то людина чи невеликий предмет. Дванадцять ефектів «глянцевого» ретушування готових знімків дають можливість додати макіяж за допомогою функцій «Тіні для повік», «Туш для вій» і «Пудра», а також приховати мішки під очима.


Coolpix A10 отримав 1 / 2,3-дюймовий ПЗС-сенсор з 16100000 ефективних пікселів. Ця модель розроблялася з акцентом на простоту використання. Функція «Автовибір сюжету» автоматично підбирає оптимальний сюжетний режим для будь-яких умов зйомки. За допомогою різноманітних спеціальних ефектів можна коректувати зображення при зйомці, а одразу після неї можна прямо на фотокамері додати швидкі ефекти. Таймер посмішки дозволить зробити знімок, коли фотокамера визначить, що людина в кадрі посміхнулася, а функція «Відстеження моргання» сповіщає фотографа про те, що об'єкт на знімку моргнув.

У фотоапаратах використаний об'єктив NIKKOR з 5-кратним оптичним зумом (фокусна відстань дорівнює 26-130 мм у форматі 35 мм). Підтримується запис відеороликів стандарту HD (1280 × 720 точок). Пристрої наділені 2,7-дюймовим дисплеєм і слотом для карт SD / SDHC / SDXC. Світлочутливість - ISO 80-1600 (до ISO 3200 у моделі Coolpix A100), діапазон витримок - 1 / 2000-4 с.


Продажі новинок почнуться найближчим часом; ціна поки не розкривається.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?