МАФи у метро є загрозою безпеки пасажирів
Категорія
Культура
Дата публікації

МАФи у метро є загрозою безпеки пасажирів

МАФи у метро є загрозою безпеки пасажирів

Начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Роман Ткачук на прес-конференції розповів, що причиною пожежі у вестибюлі станції метро «Дружби народів» міг бути самовільно встановлений акумулятор і підключений до нього МАФ, передає прес-служба  Київської міської державної адміністрації.


За словами начальника Київського метрополітену Віктора Брагінського, вказана торгова конструкція є однією з тих, які не відповідають нормам пожежної безпеки.


Незаконних конструкцій в підземці поки 154, однак питання про їх знесення затягується в судах. Між тим, незважаючи на приписи, підприємці монтують автономне освітлення та інше обладнання, що призводить до надзвичайних ситуацій.


Розмір збитків на станції «Дружби народів» підраховується. Один з ескалаторів виведений з ладу через пошкодження електрообладнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?