КМДА: у столиці планують встановити газові лічильники для 600 000 споживачів
Категорія
Культура
Дата публікації

КМДА: у столиці планують встановити газові лічильники для 600 000 споживачів

КМДА: у столиці планують встановити газові лічильники для 600 000 споживачів

Петро Пантелєєв в рамках прес-конференції розповів, що влада Києва планує вести облік усіх видів житлово-комунальних послуг, враховуючи і витрати природного газу. У зв'язку з цим планується встановити газові лічильники для більш 600 000 споживачів, передає прес-служба  Київської міської державної адміністрації.


Заступник голови КМДА зазначив, що невраховані кубометри газу стають причиною розбалансування системи газопостачання. Залишаються за фактом використані обсяги газу, які ніхто не оплатив. Також організація обліку використання природного газу дозволить справедливо нараховувати кожному споживачеві плату за використані послуги.


«У столиці 667 000 квартир, в яких жителі використовують газові прилади тільки для приготування їжі. З них тільки 66 700 мають лічильники. Крім того, в Києві 48 500 споживачів, які використовують газ для приготування їжі та підігріву води, з яких в 36 400 квартир встановлені газові лічильники. Тобто ще більш 12 000 споживають газ без наявності лічильників на нього», - повідомив Пантелєєв.


Нагадаємо, що встановлення лічильників відбувається безкоштовно, і, на думку Нафтогазу, їх  перевірка і ремонт також повинні здійснюватися на безоплатній основі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?