На Донбасі воюють понад 7000 військових РФ - штаб АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі воюють понад 7000 військових РФ - штаб АТО

На Донбасі воюють понад 7000 військових РФ - штаб АТО
Джерело:  УНН

Загалом станом на сьогодні українським силам антитерористичної операції на Донбасі протистоїть угруповання чисельністю близько 40000 осіб, з них понад 7000 солдатів регулярної армії РФ. Про це під час брифінгу повідомив речник АТО Антон Миронович, передає УНН.
"Українська розвідка ледь не щодня продовжує інформувати нас про розбрат серед бойовиків, кадрові чистки і вже майже масові випадки дезертирства. Загалом зараз нам на Донбасі протистоїть угруповання чисельністю близько 40 тисяч чоловік, серед них дещо більше 7000 з підрозділів регулярної армії РФ" , - сказав Миронович.
Спікер АТО підкреслив, що українські військові зараз не готуються до наступальних заходів і діють виключно відповідно до Мінських домовленостей, відкриваючи вогонь лише у відповідь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?