Загиблі в Альпах діти були в супроводі психічно хворого вчителя - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Загиблі в Альпах діти були в супроводі психічно хворого вчителя - ЗМІ

Загиблі в Альпах діти були в супроводі психічно хворого вчителя - ЗМІ
Джерело:  lʼExpress

Учитель, який повів своїх учнів на закриту для відвідувачів гірськолижну трасу, де їх накрило лавиною, психічно хворий, повідомляє видання lʼExpress з посиланням на власні джерела в поліції.
Учитель, який повів своїх учнів на трасу, де школярів накрила лавина, в листопаді минулого року вийшов з психіатричної лікарні після курсу лікування важкими препаратами. Курс включав також антидепресанти.
Як відомо, вчитель повів групу учнів на "чорну трасу", яка, до того ж, була закритою, і проігнорував повідомлення про можливість сходження лавини.
Як повідомлялося раніше, Жан-Поль Боннетейн, вища адміністративна посадова особа в регіоні Ізер, закликав всіх лижників прислухатися до попереджень про схід лавин після того, як три людини загинули на гірськолижному курорті Deux-Alpes в середу, 13 січня. Двоє з них були з групи 10 студентів французьких середніх шкіл, які поїхали на гірськолижний курорт зі своїм учителем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?