Сурков і Нуланд обговорювали Україну впродовж 6 годин
Категорія
Політика
Дата публікації

Сурков і Нуланд обговорювали Україну впродовж 6 годин

Сурков і Нуланд обговорювали Україну впродовж 6 годин
Джерело:  news.liga.net

Під Калінінградом підійшла до кінця зустріч помічника глави РФ Владислава Суркова та Вікторії Нуланд, - помічника і держсекретаря США з питань Євразії та Європи. Відомо, що на зустрічі обговорювалося питання України, і що в цілому зустріч тривала майже 6 годин, передає  Ліга.net.

"Кортежі автомашин учасників зустрічі виїхали з території державної резиденції, розташованої на березі моря в місті Піонерський. Багатогодинна зустріч помічника президента РФ Владислава Суркова і помічника держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вікторії Нуланд офіційно завершена", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією Держдепу США, зустріч Нуланд і Суркова була спрямована на забезпечення повної імплементації мінських домовленостей в рамках взаємодії Штатів з учасниками Нормандської четвірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?