Ріанна - найуспішніша в рекламі знаменитість
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ріанна - найуспішніша в рекламі знаменитість

Ріанна - найуспішніша в рекламі знаменитість
Джерело:  попкорнnews

Багато відомих людей беруть участь в рекламі брендів, але, як виявилося, в рекламному бізнесі Ріанна є найуспішнішою знаменитістю. Згідно з даними статистичної компанії NPD Group's, обличчя Ріанни в рекламі бренду принесе йому більше прибутку, ніж будь-яке інше, передає  попкорнnews.

NPD Group's провела ряд підрахунків і з'ясувала, що на сьогоднішній день використання Ріанни в рекламних цілях дає найбільш оптимальні результати. Ця знаменитість обійшла в рейтингу таких зірок як Анджеліна Джолі, Бейонсе та багато інших.

Ріанна вже встигла взяти участь в рекламі модних брендів Armani Jeans і Dior, спортивних товарів Puma, косметики Hydrate Naturally, автомобілів Jeep і багато чого іншого. Вона також регулярно знімається для кампаній власної парфюмерної лінії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?