Компанія MINI представила «заряджений» кабріолет JCW
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія MINI представила «заряджений» кабріолет JCW

Компанія MINI представила «заряджений» кабріолет JCW
Джерело:  Мотор.ru

Англійська компанія MINI представила відкритий "заряджений" хетчбек Cooper JCW, який отримав 231-сильний мотор, пише Мотор.

Потужність кабріолет збільшилася на 29 кінських сил в порівнянні з машиною попереднього покоління. У парі з шестиступінчастою "механікою" дволітрова «турбочетвірка» розганяє передньоприводний хетчбек до ста кілометрів на годину за 6,6 секунди. З опціональним шестиступінчастим «автоматом» Steptronic на ту ж вправу автомобіль витрачає 6,5 секунди. Максимальна швидкість - 242 кілометри на годину.

М'який дах MINI Cooper JCW Convertible розкладається за 18 секунд на швидкостях до 30 кілометрів на годину. Розмір багажного відсіку збільшився до 215 літрів з піднятим дахом і до 160 літрів зі складеним. У MINI відзначають, що механізм складання даху став працювати тихіше.


До списку стандартного оснащення моделі входять світлодіодні фари головного світла, «спортивна» випускна система, електронна імітація блокування диференціала EDLC, гальмівні супорти Brembo, парктроніки, система вибору режиму руху, мультимедійна система Radio MINI з роз'ємами AUX і USB.

Опціонально доступні адаптивні амортизатори, проекційний дисплей, автоматичний паркувальник і 18-дюймові колісні диски.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?